Magda-Constantin-FPA-2020-2048px-1024×1024

Magda Constantin

Magda este fotograf de familie (în București și împrejurimi) de mai bine de 6 ani. A început cu mult înainte, cu un curs de fotografie acreditat la RGB. A continuat mai târziu, cu workshop-uri și mentoring-uri dedicate, alături de oameni extrem de talentați din industria fotografiei de familie, atât locala cât și internațională: Olga Vușcan, Elena Shumilova, Mădălina Vasile.

Evoluția ca și fotograf a fost împletită, în tot acest timp, cu evoluția ca mamă. Sofia și Radu au crescut odată cu fotografiile ei. La început participau la ședințe în cărucior sau în sisteme de purtare. Acum deja ajută și ei la sesiuni. Și mereu i-au fost alături ca modele și ca principalii fani. „Mami, mie îmi plac foarte mult fotografiile tale, să știi” – este cea mai grozava incurajare pe care o poate auzi o mama fotograf!

La început, a descoperit sufletul fotografiei de familie prin lentila unui foto jurnalist. A învățat să surprindă cele mai frumoase și intime momente de bucurie și iubire. A ajuns mai târziu să creeze ea însăși cadre și decoruri de studio, care să pună în valoare unicitatea unui portret de familie.

Alți membri