Webinar dedicat camerelor Blackmagic Studio

Update: Din pacate, am fost nevoiti sa anulam acest eveniment, revenim cu update imediat ce stabilim noua data.

Despre eveniment
Vrei sa afli mai multe  despre camerele Blackmagic Design direct de la sursa? Alătură-te acestui webinar live de 60 de minute pentru a afla cum camerele Blackmagic Studio îți pot revoluționa producțiile live realizate cu ATEM Mini, având o gamă de funcții profesionale de studio care sunt atât ușor de utilizat, cât și accesibile.

Ce vei învăța?

  • Cum să îți îmbunătățești set-upurile existente pentru producția live
  • Cum pot fi conectate semnalele video și audio ale Blackmagic Studio Camera 4K Pro, comunicarea, controlul camerei și chiar alimentarea printr-un singur cablu Ethernet Cat 6A atunci când utilizezi Blackmagic Studio Converter!
  • Cum să înregistrezi de pe cameră pe un USB extern folosind Blackmagic RAW, astfel încât să transmiți live HD folosind ATEM Mini și să capturezi fișiere 4K RAW pentru masterizare și livrare la rezoluție mai mare utilizând DaVinci Resolve.
  • Modul în care funcțiile profesionale încorporate, inclusiv luminile de semnalizare „on air” pentru operator și controlul camerei prin ATEM, pot fi utilizate printr-o singură conexiune prin cablu HDMI pe modelul Blackmagic Studio Camera 4K Plus.
  • Modul în care camera Blackmagic Studio 4K Pro ajută operatorii în cazul producțiilor elaborate și modalitatea în care intrările audio XLR pot fi utilizate în cazul microfoanelor profesionale sau ale altor conexiuni audio.
  • Cum poți conecta camerele Blackmagic Studio la sisteme de producție live ATEM mai mari, pe măsură ce dorințele tale creative și tehnice de producție cresc, cu ATEM Camera Control și ATEM Advanced Panels pentru controlul hardware.
  • Cum senzorul ISO al camerei oferă performanțe excepționale în condiții de lumină scăzută, ceea ce te ajută atunci când fotografiezi în afara studiourilor cu lumină slabă și chiar și în lumină naturală.
  • Cum să alegi camera Blackmagic Studio care se potrivește cel mai bine nevoilor tale.

Webinarul va fi susținut în limba engleză de un specialist în vânzări Blackmagic Design.

Descoperă promoția limitată pentru switcherele ATEM Mini selecționate.

*promotia este valabila pentru modelele: ATEM Mini Pro, ATEM Mini Pro ISO, ATEM Mini Extreme, ATEM Mini Extreme ISO

Ora începerii evenimentului

15:00

3 noiembrie 2021

Ora estimată de încheiere

16:00

3 noiembrie 2021

Locație

Eveniment anulat

Instructori