Descoperă lumina naturală în fotografia de nuntă, cu Dana Tudoran – 12 aprilie, ora 19:00

Fotografia reprezintă o artă vizuală în care cunoștințele de fizică și optică se combină cu cele din pictură, care țin de perspectivă, proporții, compoziții, peisaje și portrete. Dincolo de alegerea unor aparate foto performante și a unor accesorii foto adecvate fiecărui proiect în parte, este necesară cunoașterea diferitelor tipuri de lumină, cu ajutorul cărora se realizează fotografiile.

Fotografia de nuntă este mai mult decât o formă de artă. Fotografii de nuntă sunt responsabili cu imortalizarea unor momente cu adevărat speciale în viața mirilor. Lumina naturală joacă un rol important în fotografia de nuntă, iar Dana Tudoran ne va povesti mai multe despre cum poți apela la lumina naturală pentru un storytelling de neuitat.

Speaker

DANA TUDORAN

 

Fotografie de evenimente
Dana iubește fotografia de nuntă. Consideră că imaginile sale sunt o reflexie personală. Fotografia este despre comunicare și sentiment. A fi cel mai bun în acest domeniu înseamnă să reușești să surprinzi acea emoție care nu este nicicum forțată, care reprezintă o amprentă unică. Acest lucru o motivează și o face să spună că își iubește meseria. 

Ce conține trusa ei?

Ne vedem LIVE!

Ora începerii evenimentului

19:00

12 aprilie 2022

Ora estimată de încheiere

20:00

12 aprilie 2022

Locație

Online

Instructori

Lasă-ne un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *