Explorare urbană, alături de Octavian Pavel 22 iulie

Începând cu ora 10.00, ne întâlnim la Atelier 44 (str. Sfinții Apostoli nr. 44 , Bucharest), povestim despre fotografia urbană, ne acomodăm cu echipamentele Sony, iar apoi mergem la fotografiat pe străzile din București, sub coordonarea lui Octavian Pavel.

Dupa tura urbană, revenim la Atelier 44 unde ne răcorim cu o limonadă și împărtășim impresii despre sesiunea foto urbană și despre echipamentele Sony. Dacă dorești să realizezi câteva cadre cu aparatele puse la dispoziție de Sony România, recomandăm să aduci un card de memorie SD propriu.

Despre Octavian Pavel

 

Pasionat de fotografie și de explorările urbane, Octavian Pavel este atras de diversele stiluri ce aparțin de fotografia de stradă și cea urbană.

Crede că orașul are o poveste dincolo de ceea ce suntem obișnuiți să vedem în graba noastră zilnică.


Viața nevăzută a străzilor se ascunde sub reflexii urbane, jocuri de lumină, umbre ce transformă trecătorii în personaje misterioase.


Ca parte din activitatea sa, Octavian organizează din 2020 o serie de ieșiri foto tematice din dorința de a împărtăși experiența sa și de a oferi și altor persoane ocazia de a descoperi mediul urban într-un mod diferit.

Ora începerii evenimentului

10:00

22 iulie 2023

Ora estimată de încheiere

13:00

22 iulie 2023

Locație

Atelier 44 str. Sfintii Apostoli nr. 44

Instructori

Lasă-ne un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *