Light! Click! Wacom! Fotografia de studio, cu Dragoș Borcănea

Vrei să evoluezi în cariera de fotograf? Vrei să afli care sunt noile tendințe, cele mai bune tehnici și echipamentele potrivite? Află de la Dragoș Borcănea în cadrul unui webinar dedicat fotografiei de studio.
​​​​​​​Vineri, 5 noiembrie, de la 20:00,  vom parcurge alături de Dragos întreg procesul de la pregătirea setup-ului, la realizarea fotografiei până la editare cu ajutorul tabletei grafice, având la dispoziție mai multe scenarii practice. Dacă dorești să îți îmbunătățești workflow-ul ca fotograf comercial, acest webinar este pentru tine!

Speaker 

Dragoș Borcănea – Fotograf și retoucher profesionist

Dragoș Borcănea este un fotograf și retoucher profesionist cu o experiență de peste 15 ani în fotografia comercială. Și-a început cariera de fotograf în presa auto, mașinile și motocicletele fiind subiectele sale preferate, însă ulterior a trecut la lumea plină de farmec a revistelor de modă și a fotografiei comerciale. Toate lucrurile pe care le știe legate de fotografie le-a învățat singur și cel mai bun profesor mărturisește că i-a fost experiența. Dragos s-a dedicat stăpânirii artei și tehnicilor de fotografie și producție video, obținând astfel o recunoaștere binemeritată dovedită de colaborarea sa cu nume mari din domeniul modei, industriei auto și retail.

Despre D-Studio

D-studio este un studio de fotografie profesională și o casă de producție din București, înființată în 2010 de producătorul Ducu Ion și fotograful Dragos Borcanea, doi prieteni reuniți de dragostea lor pentru artele vizuale. 

De atunci, sigur și constant, D-Studio și-a extins portofoliul de la simpla fotografie de produs la proiecte foarte complexe care implică atât producția de televiziune, cât și producția de fotografie. În doar 10 ani, profesioniștii D-Studio și-au perfecționat continuu abilitățile și au câștigat recunoaștere pentru munca lor cu unele dintre cele mai mari  filme din box-office-ul românesc, precum și cu renumite reviste de modă și lifestyle, publicații auto și agenții de publicitate.

Ora începerii evenimentului

20:00

5 noiembrie 2021

Ora estimată de încheiere

21:00

5 noiembrie 2021

Locație

Online

Instructori

Lasă-ne un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *