Live Drawing și Q&A cu Andreea Illustration

Andreea Illustration este o ilustratoare pasionată de papetarie, culori vesele și personaje cu ochi mari. Când nu lucrează la produse noi pentru magazinul ei Andreeaillustration.ro, cel mai probabil ilustreaza rețete sau animează GIF-uri haioase. 

În cadrul evenimentului offline am putut urmări procesul de creație al Andreei într-un live drawing uimitor, înscrierile pentru evenimentul din magazin se fac pe baza provocarii lansate pe Instagram. 

ANDREEA ILLUSTRATION

„Numele meu este Andreea și îmi place să desenez.” Cam așa mă prezint eu de când aveam 4 ani. Povestea mea de dragoste cu ilustrația a continuat cu licența în Design Multimedia în Danemarca și mai apoi cu un master în New Media și Digital Culture, la Universitatea din Amsterdam. Între timp, am lucrat și în câteva studiouri: unul de animație în New York și unul de design grafic în Barcelona. În 2015 m-am stabilit în București, unde am avut oportunitatea de a-mi deschide propriul studio de ilustrație și mi-am îndeplinit visul de a lucra full-time în ceea ce îmi place cel mai mult. În septembrie 2018 am deschis acest magazin online. Aici vei gasi tot felul de cadouri unice: de la portrete și desene personalizate, la tablouri, felicitări, calendare și obiecte de papetărie.

Ora începerii evenimentului

13:00

26 februarie 2022

Ora estimată de încheiere

14:00

26 februarie 2022

Locație

Bd. Unirii, nr. 64 - Bucuresti si Online

Instructori

Lasă-ne un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *