LIVE! Pregătește-te să atingi perfecțiunea în fotografia și videografia de nuntă

Avem plăcerea să te invităm la un webinar menit să te inspire și să te pregatească să atingi  un nou nivel  profesional îsezonude  nunți din 2022, atat în ceea ce priveste fotografia, cât și videografia și imprimările.

lnvitat special este Sanjay Jogia, considerat unul dintre cei mai buni fotografi  de  nuntă  din  lumepotrivit  Professional  Photographer MagazineAcesta  a  cătorit   pe  toate  continentele   și   fotografiat o  varietate  de  nunți  exclusiviste,  având  un  portofoliu  cu adevarat spectaculos. Sanjay nu este doar fotograf, ci și mentor în competiții fotografice de prestige și, nu în ultimul rand, un Ambasador Canon și un specialist al imprimărilor de tipul ,,fine art”.

Sanjay Jogia

Sanjay a crescut în jurul unei culturi a fotografiei, tatăl său fiind angajat timp de 35 de ani la fabrica locală Kodak. Dragostea pentru fotografie i s-a manifestat prima oară în timpul școlii (învățând bazele acestei arte cu ajutorul camerei SLR a tatălui său, un Canon AF-1.

Sanjay iubește să ofere lecții și să îi inspire pe cei din jurul său, indiferent dacă acest lucru se întâmplă în cadrul unor ateliere mai ample sau a unor sesiuni individuale de 1 la 1.

Te așteptăm cu drag la eveniment, să aflăm de la unul dintre cei mai buni fotografi de nuntă internaționali cum să realizezi imagini spectaculoase la evenimente!

Ora începerii evenimentului

19:00

22 februarie 2022

Ora estimată de încheiere

20:00

22 februarie 2022

Locație

Online

Instructori

Lasă-ne un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *