Vlogging la un alt nivel, cu Gabi Barna și Sony ZV-E1 27 iulie

Te întrebi de ce vlogging-ul? Ei bine, vlogging-ul a devenit extrem de popular ca modalitate de a împărtăși experiențe personale, transmiterea informațiilor și crearea unei comunități online. Prin intermediul vlogging-ului, oamenii pot expune viețile lor întregii lumi, împărtășind poveștile, pasiunile, hobby-urile și cunoștințele lor.

Această formă de exprimare oferă posibilitatea de a stabili o conexiune autentică cu audiența prin intermediul camerei video. Vlogging-ul poate fi o modalitate extraordinară de a dezvolta abilitățile de comunicare și de a-ți extinde orizonturile culturale prin explorarea altor culturi și tradiții. În plus, poate reprezenta o oportunitate de a construi o carieră în mediul online prin crearea de conținut valoros și construirea unei comunități de urmăritori fideli.

În cadrul evenimentului, Gabi Barna va oferi sfaturi importante pentru crearea unui conținut de calitate ce va contribui la un vlog de succes. De asemenea, vei afla detalii importante despre camera de vlogging Sony ZV-E1 și ți se vor oferi sfaturi pentru a profita de cele mai bune caracteristici ale acesteia.

Despre Gabi Barna

 

Sunt YouTuber pasionat de creație video, tehnologie și educație modernă. Creez conținut video de peste 7 ani.

Oamenii apreciază materialele mele, iar cu ajutorul lor te pot învăța și pe tine să creezi propriile materiale video, care să te ducă la rezultatele dorite.

Creez conținut educțional și inspirațional, care dezvoltă competențe și ușurează viețile oamenilor prin tehnologie, educație modernă și lifestyle SMART.

Ora începerii evenimentului

19:30

27 iulie 2023

Ora estimată de încheiere

00:00

27 iulie 2023

Locație

Atelier 44 str. Sfintii Apostoli nr. 44

Instructori

Lasă-ne un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *