Workshop de fotografie în studio, cu Cătălin Oprițescu

Vrei să afli mai multe despre fotografia de studio și obiectivele Canon RF L? Te invităm să urmărești un eveniment LIVE, în care fotograful Cătălin Oprițescu ne va povesti despre portretele în studio și fotografia fashion, despre echipamentele necesare pentru acest gen fotografic și va oferi multe sfaturi utile.

Fotografia în studio are particularitățile sale, printre care amintim importanța luminilor, a echipamentului potrivit și a obiectivelor indicate pentru acest gen fotografic. Cătălin Oprițescu ne va povesti care sunt tehnicile sale atunci când fotografiază în studio, ne va prezenta echipamentul pe care îl folosește, plus vom avea în vedere partea de compoziție și tipurile de iluminare. Totodată, va răspunde tuturor întrebărilor voastre, așa că nu ratați live-ul.

Speaker

CĂTĂLIN OPRIȚESCU


Cătălin Oprițescu este fondatorul LIGHTAHOLIC Media Production, companie de producție foto și video ce oferă încă din 2012 servicii complete și se concentrează pe rentabilitatea investițiilor clienților. Livrează produse de înaltă calitate și oferă expertiză în conținut publicitar, de modă și stil de viață, la nivel internațional.

Începând cu august 2020, au deschis unul dintre cele mai mari studiouri de fotografie și video din Europa.Singurul fotograf de street style din România, Canon Explorer din 2015 până în 2017, lucrările lui Cătălin Oprițescu au fost publicate în Marie Claire România, Elle Romania, Viva, Harper’s Bazaar, Glamour etc.Printre clienții săi, amintim: Mercedez-Benz, Canon Europe, Canon Romania, Samsung, MasterCard, Baneasa Shopping City, Campari, Avon, Peroni, Grolsch.

CE CONȚINE TRUSA LUI CĂTĂLIN

Te așteptăm cu drag la eveniment, să aflăm tot felul de lucruri interesante despre fotografia în studio!

Ora începerii evenimentului

20:00

3 martie 2022

Ora estimată de încheiere

21:00

3 martie 2022

Locație

Online

Instructori

Lasă-ne un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *