Workshop gratuit: Portretul creativ prin lentilele RF, cu Elena Corbu

Portretul creativ este o formă de fotografie care se concentrează pe captarea emoțiilor și personalității subiectului, într-un mod inovator și original. În timp ce portretele tradiționale se concentrează adesea pe subiectul pozând într-o poziție fixă și formală, portretele creative se concentrează pe exprimarea personalității subiectului prin utilizarea unor elemente precum iluminarea, compoziția și fundalul.

Workshop-ul de portret creativ îți oferă oportunitatea de a învăța de la un expert în fotografie cum să creezi portrete autentice și emoționante. Agenda acestui eveniment gratuit include discuții despre diferențele dintre un aparat DSLR și unul mirrorless, procesul de creație în fotografie și exemplificarea acestuia pe un model în diferite scenarii/scene amenajate.

Te așteptăm pe 1 aprilie, de la ora 10:00, la acest super workshop gratuit care se va desfășura offline, la Atelier 44 (str. Sfintii Apostoli nr. 44)! Locurile sunt limitate.

Agenda evenimentului

  • Diferențele dintre un aparat DSLR și unul mirrorless (studiu de caz)

  • Fotografia Creativă și actul creației

  • Proces de lucru într-o ședință foto creativă

  • Exemplu pe un model în diferite scene

  • Apoi fiecare participant va putea face câteva fotografii cu noul Canon R6 II, cu modelul pe fundal și va pleca acasă cu o fotografie faină direct din aparat, în format digital, care nu va necesita neapărat editare.

Totul se va desfășura într-un spațiu inedit, la Atelier 44.

Pentru a te înscrie, completează formularul dat și trimite 3 fotografii din portofoliul propriu, indiferent de genul fotografic abordat, pe adresa menționată în formular sau lasă-ne un link catre galeriile tale.

Ora începerii evenimentului

10:00

1 aprilie 2023

Ora estimată de încheiere

13:00

1 aprilie 2023

Instructori

Lasă-ne un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *